Prem dolazi kod Kapoorovih u kuću i daje Simar ček!

Indijske Serije

Simar (1609. ep.) 14.09.2016. – Prem dolazi kod Kapoorovih u kuću i daje Simar ček!

By  | 

3Prem dolazi kod Kapoorovih u kuću i daje Simar ček!

Prevod: Jovan i Maya. Hvala! 🙂

NEMA CELOG PREVODA ZA OVU EPIZODU SERIJE ,,SASURAL SIMAR KA”(ep. iz 14.09.), ALI ĆEMO VAM IPAK UKRATKO NAPISATI O EPIZODI!

Epizoda počinje sa Premom koji je u kući i razgovara sa svojim advokatom. Kuši i Anđeli se kriju iza nekog stuba u kući i gledaju ih. One komentarišu o svemu tome. Kasnije,dolazi vreme za odlazak u sud. Simar,g. Sumit Kapoor,Roshni,Piyush i Rohan idu ka sudnici i zabrinuti su. Tada se pojave/u susret im idu: Đanvi, Prem,Kuši,Sanskar,Pari,Amar i Uma. Tada se pojavi i reporterka/novinarka i pita ih o svemu ovome. Svi oni ulaze u sudnicu i sedaju. Simar i Prem stoje lice prema licu u sudu. Simarin advokat govori da je Simar u pravu i da je ona išla u Mumbaj da bi spasila svoju kćerku Anđeli, iz noćnog kluba. Premov advokat govori da je u pitanju to da je Simar bacila oko na Premove pare i imovinu i zato želi starateljstvo nad Anđeli. Te reči šokiraju sve,pogotovo Simar i iznerviranog Piyusha. Piyush viče i pita kako smeju tako da govore o njegovoj majci. Sudija mu kaže da se smiri. Simar moli sudiju da je razume i da ona zaista želi da dobije starateljstvo nad svojom kćerkom Anđeli. Prem joj se suprostavlja… Na kraju suđenja, sudija govori da je sve u rukama Anđeli-ona će odlučiti s kim će da živi. Prem i Kuši govore Simar da je gubitnica i smeju se. Piyush je besan, ali ga Rohan smiruje. Svi napuštaju sud. Kasnije, Kuši dolazi kod Anđeli u njenu sobu i kaže joj o suđenju i odluci suda. Kuši manipuliše Anđeli protiv Simar i govori joj da ubedi sud da ona/Simar ne može da brine o njoj/Anđeli. Kod Kapoorovih kasnije: Piyush,Simar,Roshni i Rohan se mole u hramu u kući. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site