Simar- Vikram, Tao ji i Saroj pristaju na Anđeline uslove

Indijske Serije

Simar (1775. ep.) 20.03.2017. – Vikram, Tao ji i Saroj pristaju na Anđeline uslove!

By  | 

Simar- Vikram, Tao ji i Saroj pristaju na Anđeline uslove

Staramajka pita Simar da pojede nešto, slaba je. Simar veli da ništa nije u redu u kući. Staramajka govori da se Anđeli vratila svojoj kući, sve će biti u redu uskoro. Pita sve da idu u hram. Piyush pozove Vaidehi, ona veli da niko ne želi da ona ide tako da neće. Roshni veli da je dobro što je sama shvatila. Simar pita Radhu da pojede nešto i spava kada oni odu. Piyush govori da će on ostati uz Vaidehi. Amar veli da oni idu da se mole za njegovog oca. Simar ga pita da ga pusti, porastao je mnogo. Ako ne želi da dođe, neka ga pusti. Odu.
Tao ji odlazi. Vikram ga moli da ne idu. Saroj pita kako mogu napustiti kuću. Vikram veli da je to sve Anđelina krivica. Tao ji govori da to nije Anđelina greška. Ona je u pravu. Saroj pita zašto bi napustili kuću, ona neće niti će dozvoliti njemu da ode. Anđeli ulazi i kaže da je u pravu. Ona (Anđeli) zna da je (Saroj) Vikram voli. I da ne želi da oni odu. Tao ji veli da je i njena (Anđelina) kuća i da je ona budućnost kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vikram govori da je srećan što se vratila, niko ne treba da napusti kuću. Anđeli se složi, zato je našla sredinu, ima 3 uslova. Prvi uslov je podjela kuće. Saroj je pita da li je poludjela. Anđeli nastavi da će nacrtati liniju u kući. Dragi uslov je da Saroj nikada ne priča sa Vikramom ponovo. Dovoljno je uništila njen (Anđelin) bračni život, i zato je ovaj uslov. A treći je da želi da živi život na svoj način. Radiće šta želi i nosiće šta želi i ići će gdje želi, Saroj nema pravo da se žali. Pita da li prihvataju to.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site