Simar - Prem predaje porodični biznis Piyushu i Samiru

Indijske Serije

Simar (1967. ep) 01.11.2017. – Prem predaje porodični biznis Piyushu i Samiru!

By  | 

Anđeli pita Sanđanu da donese tanjir. Samir veli da ima ideju, neka Sanđana dijeli tanjir sa njim, a svoj da da Anđeli. Anđeli veli da kada muž i žena jedu hranu iz istog tanjira, njihova ljubav raste. Piyush se našali, oni moraju prati samo jedan tanjir. Svi se smiju, dok je Roshni uznemirena. Piyush je pita da li je sve u redu. Ona mu govori da je Anđeli slomila šoljicu koju je Samir kupio Sanđani. Piyush veli da sumnja bespotrebno. Roshni veli da su vjerovali Bairavi, ali se nije promjenila. Okrene se i ugleda Anđeli. Anđeli joj govori da je išla u market i kupila sličnu šolju koju je slomila slučajno. Došla je da joj pokaže šolju, mnogo je griješila u prošlosti i teško je da joj vjeruju. Ode. Roshni i Piyush se osjećaju lopše.
Sanđana vidi da je “raksha kawaj” slomljen i šokirana je. Samir dolazi i pita šta se desilo. Ona mu kaže. On je pita da pita Simar da donese to. Sanđana ostavi u kućnom hramu. Iznenada gušter padne na nju, ona viče i umalo padne niz stepenice, ali je Samir uhvati. On se smije i pita je da li se to plaši guštera. Zadirkuje je da vidi njegovu sliku svaki put kad ase uplaši. Staramajka ga pita da prestane da se šali, mora da priča sa Premom i ostalima. Simar pita Samira da ode sa Sanđanom. Potom kaže Staramajci da je to bila Premova ideja. Samir i Piyush dođu. Prem govori da mora otići u mirovinu i njih dvojica će voditi biznis. Samir pita kako on može da zauzme njegovo mjesto.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!