Simar (1976. ep.) 14.11.2017. – Rošni dobije ključeve kuće, Anđeli ukrade nakit predaka!

Indijske Serije

Simar (1976. ep.) 14.11.2017. – Rošni dobije ključeve kuće, Anđeli ukrade nakit predaka!

By  | 

Staramajka kaže Simar kaže da će sad objaviti.

Anđeli im kaže da požure. Staramajka im kaže da su par dana razmišljali kome da daju ključeve Baradvađ kuće. Ona kaže da želi da Simarinu odgovornost prepusti Rošni. Sanđana, Prem i Simar se nasmeše, dok su Anđeli i Pari besne. Staramajka kaže Simar da preda odgovornost Rošni. Anđeli je ljuta dok Simar predaje ključeve Rošni.
Simar kaže Rošni da preuzme odgovornost o Baradvađ porodici. Rošni joj zahvali. Anđeli joj čestita i zagrli je rekavši da potpuno zaslužuje to. Staramajka joj da torbu i kaže da se unutra nalazi nakit njihovih predaka. Doda da su izvadili to iz sefa i vratiće ga tamo kad uzmu blagoslov Mata Rani. Neka ga ona vrati u sef. Rošni pristane. Simar kaže da će servirati hranu. Anđeli razmišlja kako je Rošni postala vlasnica kuće i srećna je. Besna je i ne može da podnese njenu sreću, priseća se Simarinih reči. Kaže da je ona Anđeli i obeća sebi da će uzeti svoja prava od Rošni u naredna 24 časa. Ona ode u Rošninu sobu i uzme ključeve koji su na noncom stočiću.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Rošni vidi da je soba u kojoj je sef otvorena i vidi Anđeli koja je obučena kao Staramajka. Ona pomisli da Staramajka proverava sef. Ona ode u salu i vidi Staramajku kako sedi tu i čita svetu knjigu. Pita se ko je u sobi sa sefom ako je Staramajka tu. Anđeli ukrade torbu sa nakitom predaka i ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site