Simar (1983. ep.) 23.11.2017. - Roshni napusti kuću, Anđeli je nasamari

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1983. ep.) 23.11.2017. – Roshni napusti kuću, Anđeli je nasamari!

By  | 

Roshni govori da napušta kuću. Simar je šokirana. Roshni pakuje stvari. Sanđana je zaustavlja. Roshni plače. Sanđana pita Simar da zaustavi Roshni. Simar ćuti, u šoku je. Staramajka je ljuta. Roshni odlazi. Sanđana pita Staramajku, Prema i Piyusha da je zaustave. Pokušava i sama da je zaustavi. Roshni ode. Sanđana je uplakana. Govori da je snaha otišla, niko ništa ne govori. Pari i Anđeli se smiju. Sanđana se vrati u sobu i vidi kako Samir pakuje stvari. Anđeli je već tu. On veli da će se preseliti u njenu sobu, svidio mu se prijedlog. Sanđana plače, Anđeli odvede Samir u svoju sobu i kaže mu da stavi stvari gdje želi. Samir govori Anđeli da će ostati u gostinjskoj sobi. Čim ode, Anđeli govori da će jednog dana Samir doći u njenu sobu, da ostane sa njom.
Staramajka pita Simar da jede nešto. Prem govori da je ona njegova snaga. Simar se onesvijesti. Doktor je pregleda, veli da joj je nizak pritisak, biće dobro. Simar se osvjesti, ali je slaba. Doktor upita da li je bila izložena nekom stresu. Moraju se brinuto o njoj. Anđeli veli da će ona. Staramajka je impresionirana njome. Anđeli dobije poziv, veli da ima pregled kod doktora. Osjeti da je otvoren gepek od auta i provjeri. Zatvori. Nalazi se sa čovjekom koga je unajmila da smjesti Sanđani i daje mu novac, zvaće ga kada joj bude trebao. Pogleda nazad i ode. Roshni je snimila i zove Sanđanu. Pita je da se sretnu van kuće. Kada se nađu, pita je za Simar. Sanđana veli da je loše. Roshni govori da dok ne dokaže da je u pravu, neće se vratiti. Traži telefon. Sanđana je pita šta je bilo. Roshni joj kaže da se vrati, nema telefon uz sebe. Anđeli dolazi i pita je da li traži telefon. Roshni uzima telefon i vidi da nema videa. Anđeli govori da je obrisan. Flešbek je prikazan: Anđeli vidi Roshni na retrovizoru od auta i dolazi do gostinjske kuće i briše video kada Roshni uđe.
Najava: Anđeli pita Prema da uradi deratizaciju van gostinjske kuće. Roshni se guši, Anđeli zaključa vrata i zlobno se nasmije.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno