Roshni optuži Anđeli, ali Anđeli preokrene sve u svoju korist

Indijske Serije

Simar (1972. ep.) 08.11.2017. – Roshni optuži Anđeli, ali Anđeli preokrene sve u svoju korist!

By  | 

Sanđana krene skinuti odjeću, ali Samir dolazi i zaustavi je. Pokrije je jaknom i pita je da dođe sebi. Sanđana govori da ne zna šta joj se događa, Samir je odvede u sobu. Menadžer pošalje video Anđeli. Anđeli veli da je vidjela video, daće novac njegovom čovjeku. Dok ide, Roshni je prati. Roshni onda pomisli kako ne bi trebala sumnjati u Anđeli i vrati se unutra. Samir smjesti Sanđanu na krevet i provjerava da li ima tragova alergija. Međutim, ne nalazi ništa. Sanđana gleda u svoje ruke i pita ga da joj vjeruje, imala je alergiju i nije mogla kontroslisati. Samir je pita da se odmori, zna da to ne bi uradila namjerno. Pita je da pogleda sobu, pokaže joj dekoraciju koju je uradio za nju. Ona je dirnuta njegovim gestom i zahvali mu se. Izvini mu se i zagrle se.
Anđeli daje novac čovjeku i pita ga da uzme i ode. Kaže da će biti okrivljena za Sanđanino stanje. Roshni je čuje i viče na nju. Govori da sada zna da je ona iza Sanđaninog stanja. Igrala se sa njihovim emocijama, slomiće Simarino povjerenje. Staramajka i Simar dolaze. Simar pita ko je taj čovjek. Roshni govori da je Anđeli odgovorna za Sanđanino stanje. Čula ih je kako pričaju, Anđeli radi sve uz pomoć tog čovjeka. Anđeli joj kaže da ućuti, govori da je Prem zaboravio platiti dr Mehri i zato mu ona daje. Pokazuje razgovor sa dr Mehrom Simar. Govori Roshni da Simar i Staramajka misle da joj daju svoje odgovornosti, a ona se tako ponaša.

Sanđana i Samir plešu na pjesmu “Adha Ishq”, romatični su. Simar dolazi kod Anđeli. Anđeli veli da se osjeća kao da nije ni trebala izaći iz kome. Simar je pita da nr misli tako, Roshni je pogriješila. Svi je vole. Staramajka grdi Roshni što je sumnjala u Anđeli. Roshni se izvini. Staramajka je pita da li može zamisliti kako se Anđeli sada osjeća. Roshni se opet izvini. Staramajka je pita da ode spavati. Roshni misli kako je sigurna da Anđeli igra neku igru, saznaće koju.
Ujutru, Simar govori Staramajci da je Anđeli bila napeta proše noći. Staramajka veli da je urazumila Roshni i daje joj -2. Simar se moli za Roshni.
Najava: Neko viče za pomoć. Sanđana ode blzu bazena da pomogne čovjeku i ona upadne. Taj čovjek je davi u bazenu i njeno tijelo ispliva na površinu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!