Simar (1998. ep.) 14.12.2017. – Pari na videu iz kutije vidi sebe kako umire!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1998. ep.) 14.12.2017. – Pari na videu iz kutije vidi sebe kako umire!

By  | 

Pari na videu iz kutije vidi sebe kako umire!

Sanđana kaže Pari da zatvori vrata kuhinje. Pari razmišlja kako i majka i ćerka pokušavaju da joj naređuju. Potom razmišlja kako će sad igla onesvestiti Simar. Ona pošalje igračku-autić kod Simar i pošalje ga blizu Simar i posmatra preko mobilnog. Ona vidi Staramajku kako dolazi i moli Mata Rani da je spasi inače će joj plan biti uništen. Staramajka ode. Autić dođe do Simarine sobe. Simar razmišlja da stavi kutiju u svoju sobu kad joj autić priđe i igla joj se zabode u stopalo. Simar se onesvesti i padne. Pari razmišlja kako je tema pogođena i ode u Simarinu sobu i otvori kutiju. Svetlo iz kutije je obasja. Ona vidi sebe kako se izvinjava Staramajci držeći maramu. Njoj se marama zapetlja oko vrata i ona na videu umire.
Pari se šokira videvši to. Simar se osvesti i pita Pari zašto je uzela njenu kutiju. Ona uzme svoju kutiju. Staramajka vidi Pari kako izlazi iz sobe i pita je da li je opet išla u Simarinu sobu i pita šta je pogrešno uradila. Pari se uplaši nje i ode. Ona se pita šta je ta veštica videla. Sanđana dođe kod Pari i kaže joj da je Staramajka izašla i nju je pitala da pripremi sve oko “puje”. Pari pristane i ode da pripremi sve. Staramajka se vrati kući i kaže da je “katha” bila dobra. Pari se uplaši videvši je i kaže da ona ne želi da radi “puju”. Svi su šokirani.

Pari im kaže da kažu Staramajci da ode u svoju sobu ako žele da ona uradi “puju”. Simar je pita šta to priča. Staramajka ošamari Pari i ona padne na zavesu i zavesa joj se obmota oko vrata. Svi su šokirani. Samir donese nož i preseče zavesu. Oni je pitaju da li je dobro. Pari gurne Staramajku i kaže da će je ona ubiti. Samir se pita zašto je to rekla.

Gledaćete: Pari odluči da ubije Staramajku i guši je jastukom.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno