Simar (1997. ep.) - Pari ukrade misteorioznu kutiju, Simar je razotkrije

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1997. ep.) 13.12.2017. – Pari ukrade misterioznu kutiju, Simar je razotkrije!

By  | 

Za jučerašnju (12.12.) nema prevod.

Simar govori Premu da će mu dati fajl iz ormara. Prem je pita šta se desilo, ona veli da je sve razvardao, pita se gdje da sakrije kutiju. Ode u hodnik, sakrije kutiju u veliki kovčeg i moli se Mata Rani. Neko gleda u kutiju. Simar se moli Bogu za sigurnost njene porodice, daje arti svima. Sanđana veli da će napraviti kir. Roshni je pita za sastojke. Sanđana veli da će je Staramajka podučiti. Staramajka kaže Simar da ode sa Sanđanom. No, Simar veli da će sjedati tu neko vrijeme. Otvori kovčeg, ali kutije nema. Govori Staramajci da je ostavila kutiju tu. Staramajka i Samir pitaju šta je u kutiji. Simar veli da je kupila poklon za prijateljicu. Staramajka veli da ako ne nasđe, kupi novu. Simar govori da želi tu, moraju pretražiti svačiju sobu. Prem pita šta nije u redu sa njom, ona veli da joj je ta kutija važna. Traži po sobama. Sanđana veli da je treba zaustaviti, pita je šta radi. Samir kaže da je pusti da radi šta želi, ona ništa ne radi bez razloga. Staramajka govori da je zabrinuta za Simar, nikada se nije ovako ponašala. Prem veli da kada je tražio fajl, bila je napeta. Pari veli da je već rekla, niko joj ne vjeruje. Simar nije našla kutiju. Ode u Staramajkinu sobu. Roshni pita zašto majka to radi. Prem je zaustavi. Staramajka mu govori da je pusti da provjeri, možda je kutija greškom tamo. Simar nalazi kutiju u sobu, ali neka je druga. Izvini se. Pari je pita da prekine sa dramom. Simar veli da je njena sobas preostala, potrči tamo, pretraži je i nađe kutiju. Pokazuje svima. Pari se prisjeti kako je ukrala. Simar je upozori da ne dira njen stvari. Pari se pravi da ne zna kako je kutija dospjela u njenu sobu. Staramajka je izgrdi i kaže da je stvar završena. Pari ode u sobu i govori da će uzeti kutiju. Umoči iglu u otrov i nasmije se. Simar se pita gdje da sakrije kutiju.
Najava: Pari zabode iglu u Simarino stopalo uz pomoć auta- igračke. Kada se Simar onesvijesti, Pari otvori kutiju i šokirana je.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno