Simar - 29.02.2016. - Simar dobija još jednu kaznu, Sid se čudno ponaša! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 29.02.2016. – Simar dobija još jednu kaznu, Sid se čudno ponaša!

By  | 

capture-20160302-170534

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Staramajka udara Simar kaisem. Roli dolazi kod nje. Staramajka: “Nemojte se usuditi da joj pridjete. I sada ce Simar napraviti hiljadu samosa, bez icije pomoci. A onda cete ih predati cifri od hiljadu jadnih ljudi.” Simar: “Kako vi zelite, Staramajko.” Staramajka: “Pocicu sa tobom kako opet ne bi uprskala nesto. I zapamti, priseti se ovog kaisa/bica svaki put pre nego sto prekrsis moja pravila, sledeci put.” Prem uspravi Simar. On je zamoli da sedne, zatim je zamoli za oprostaj. Nije mogao nista uraditi za nju.” Roli: “Zasto si se slozila?” Simar: “To nije nasa Staramajka, i znamo da ona nije pri svojoj svesti. Ona ne zna sta radi, a za nasu Staramajku bih ja pretrpila i hiljadu puta.” Roli: “Pomocicu ti da napravis samose.” Simar: “Niko od vas mi nece pomoci. Ne brinite za mene. Ja cu ovde sve drzati pod kontrolom, sve cu srediti. Idite u vase sobe, ono sto je Staramajka uradila.. To nije bila njena greska.” Svi su u suzama. Kasnije, Sid pije mleko iz bokala. Roli: “Bokal? Pij u casi?” Sid: “Casa? Samo deca piju iz case, ne i odrasli.” Roli: “Sta nije u redu sa tobom?” Sid: “Necu jesti ovaj hleb, otidji i napravi mi “Parathy”, i neka bude dosta zacinjena/ljuta.” Roli je zapanjena, a on veli da voli zacinjeno. Roli ga upita otkad voli ljuto i zacinjeno, da li je dobro.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *