Simar (2037. ep.) - Piyush stavi mangalsutru Avni, ona ga ošamari

Indijske Serije

Simar (2037. ep.) 07.02.2018. – Piyush stavi mangalsutru Avni, ona ga ošamari!

By  | 

Hema i Avni izmisle izgovor kada vide Simar. Hema ponudi pomoć Pari. Pari pita Avni da i ona da ruku da može izaći. Simar je otišla. Kada one ponude ruke, Pari ih povuče i obje padnu u blato. Ona se smije i govori da one ne znaju ko je ona.
Sanđana čita medicinski nalaz u kome piše da ne može ponovo postati majka. Plače. Samir dolazi i govori da moraju nastaviti i misliti na budućnost.
Avni priča sa momkom, veli da se morala dva puta okupati zbog majke. Hema joj govori da ne padne u avokatovu zamku. Avni veli da je njegovo ime Rahul i voli ga. Hema misli kako će joj njena ljubav uništiti snove, mora nešto uraditi.
Samir je zabrinut za Sanđanu. Bairavi govori da moraju reći Simar. DSamir veli da je Simar već potrešena zbog Piyusha. Bairavi veli da je jedino Simar može smiriti. Samir nazove Simar i kaže joj. Ona veli da je eto. On ugleda Sanđanu i prekine. Sanđana ga pita šta je govorio, da je luda? Zaista je čula plač bebe.
Hema dolazi kod Piyusha i napravi mangalsutru. Veli da ko god nekome stavi to, biće sa njim cijelog života. Neka ode i stavi Avni. Piyush ode do Avni i stavi joj, govori da ko god stavi to nekome, ostaju zajedno cijelog života. Avni ugleda mangalsutru i šokira se, ošamari ga. Viče i govori da svaka šala ima granicu, da li zna šta je uradio. Svi je čuju i okupe se. Avni grdi Piyusha, on vel ida ga je udarila. Ona potvrdi i još će. On je pita zašto je ljuta. Ugledaju Piyushevu raskrvavljenu usnu. Hema misli kako joj je plan uništen. Staramajka i Simar je pitaju da li ga je zaista udarila. Pari dobaci da pitaju lopova da li je ukrao. Eto kako tretira Piyusha.
Najava: Hema govori svima da je Piyush stavio Avni mangalsutru, ko će je sada oženiti?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!