Simar - 23.12-28.12.2011. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 23.12-28.12.2011.

By  | 

199553-avika-gor-and-manish-raisinghania.jpg 23.12.2011.

Svi ih grde kako su mogle takvu gresku da naprave.Staramajka govori da im vise ne smeju verovati i da ce od sad raditi ono sto im kazu Uma,Pari i Karuna.
Kasnije,Uma,Karuna i Pari su presrecne.One govore kako odavno nije bio srecniji i da ce tako da ih izmuce,da ce da ih zapamte.
Simar place u sobi,Prem je tesi.Simar mu kaze da sad ne mogu ici na medeni mesec,zato sto Sudzati nije dobro.Prem joj kaze da prihvata njenu odluku.Ona ga grli.
Roli donosi hranu Siddu.On joj kaze da jede sa njim,ali ona kaze da nije gladna.Sidd joj kaze da ne zna da mu nesto nije sipala u jelo i tera je da proba.Kada je pojela sve,on joj kaze da je to uradio samo da bi ona jela.Ona je srecna.
Prem,Simar,Roli i Sidd obavestavaju sve da nece ici na medeni mesec.Staramajka je presrecna zbog toga…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


26.12.2011.

Pari,Uma i Karuna maltretiraju Simar i Roli da rade sve kucne poslove.Staramajka uziva u tome…

27.12.2011.

Mucenje Simar i Roli se nastavlja.Roli hoce sve da kaze Sattuu,ali joj Simar ne dozvoljava.Simar krene da da Sudzati lek,ali je Staramajka zaustavlja i kaze Pari da ona to uradi.Simar je tuzna.

28.12.2011.

Igrom slucaja,Sudzati se zapali sari.Uma krene da ugasi pozar sa prvom kofom na koju je naisla,ne znajuci da je u njoj kerozin.Simar i Roli,znajuci to,su se bacile ispred Sudzate pa je Uma polila kerozin po njima.Kada je pozar ugasen,svi hvale Simar i Roli.Staramajka je besna sto su joj pokvareni planovi.
Sutradan,Rajendra je doneo karte za medeni mesec za Prem,Simar,Sidda i Roli i kaze da mu je Sudzata dala tu ideju.Sudzata to potvrdjuje to i kaze da ce oni biti srecni tamo.Staramajka je besna.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *