Tim putuje u Hong Kong

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Vesti

Simar – Tim putuje u Hong Kong; Savita i Kartik se vraćaju!

By  | 
(source: www.tellychakkar.com)

(source: www.tellychakkar.com)

Tim “Simar” putuje za Hong Kong!

Tim Kolorsove popularne serije “Sasural Simar Ka” (“Simar”) spremna je da snima bitne scene u Hong Kongu! Da! Ceo tim će leteti za Hong Kong! Glumci će uživati u internacionalnom putovanju i na izvesno vreme će biti daleko od intriga i preokreta.
Naš izvor kaže: “Simar, Vikrant, Prem i Surbi idu u Hong Kong na bitno snimanje. Kreću 18. septembra. Roli i Sidant je takođe trebalo da otputuju, ali će zbog nekih promena u scenariju snimati u Mumbaiju. Epizoda će biti prava poslastica za fanove jer kreatori žele da im prikažu nešto novo, a i ona će biti vid proslave jer serija uskoro puni 1 000 epizoda.”

Hoće li se Simar i Prem zbližiti na ovom putovanju?

*****************************

Savita i Kartik se vraćaju i otimaju Baradvajeve!

Tim “Simar” je počeo snimanje koje bi po planu trebalo da traje 10-12 dana, u Hong Kongu, gde će se priča fokusirati na nezavisni život Simar. Dama će naći posao, nakon čega će otputovati. U međuvremenu, Prem će sa Surbi boraviti u istom hotelu u kom i Simar, što će njemu i Simar ostaviti prostora za često viđanje. Sid će otići na put u Džajpur i to baš kada Savita i Kartik stupe na scenu. Prema izvoru, oni će se osloboditi zatvora i ući u kuću Baradvajevih, nakon čega će celu porodicu učiniti svojim zarobljenicima. Sid, jedini član porodice izvan kuće, će biti taj koji će morati da spasi porodicu od Savitinih i Kartikovih zlih namera.
Kada smo ga konaktirali, evo šta nam je rekao Prateek Shukla (Kartik): “Da, vraćamo se u “Simar”. Ali, nemam pojma šta će se desiti.”
Čujemo da će se priča u Hong Kongu i ova kući prikazivati naizmenično.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno