Siročad - 83. epizoda!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 83. epizoda!

By  | 

Gonul čini veliku grešku krećući se unazad autom te udari Afru koja završi u bolnici. Dok je ona prevezena u bolnicu, svi a posebno Gonul i Ogulcan su u velikoj tuzi i šoku. On je očajan bojeći se da ne izgubi Afru. Yasminini potezi protiv Asiye počinju da uzburkavaju stvari. Gonul ne može sebi da oprosti. Svi u bolnici čekaju vijesti. Akif se popeo na zgradi i želi da skoči jer ga Suzan ne želi nazad. Ajla koja se bori da nadoknadi sve sa svojim sinom, užasnuta je prizorom koji je pred njom. Kada se okupi narod oko zgrade zbog Akifa, Suzan saznaje za to i pokuša ga odgovoriti. Asiye veže lisica Omera i Susen želeći da ih pomiri. Akif spasi život čovjeku koji je iz nepoznatog razloga počeo da gori.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *