Siročad - 47. i 48. epizoda - Kaan je mrtav!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 47. i 48. epizoda – Kaan je mrtav!

By  | 

47: Kaan se bori na život i smrt. Svi se pitaju zasto Süsen nije tu. Kaan kroz suze pita oca da li ga voli. On odgovara da naravno da ga voli, kakvo je to pitanje. Iskrenost između Gönüla i Orhana potaknula je Šengul na akciju. S druge strane, priprema za brak Suzan i Akifa naljutila je Nebahat. Dok Tolgini zli planovi uzrokuju  razvoj događaja između Doruka i Asiye, sa druge strane, zbližavanje Meraka i Emira razočarava Oğulcana.

48: Dok se Doruk i Aybike napokon raduju, Šengul provodi vrijeme u zatvoru smišljajući planove osvete. Akif govori Suzan da je došao taj dan koji je toliko vremena čekao. Njih dvoje se smješkaju dok razmišljaju o vjenčanju. Šengul zbog Orhanovog imena upada u nevolje u zatvoru čupajući za kosu ženu koja je klevetala. Akif zaboravlja Kaanovu smrt i razmišlja o braku sa Suzan. Podmukli trik Tolge i Emira dovodi Oğulcan u veliku opasnost.

 

 

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *