Siročad - od 5. do 8. epizode - Kadir je uboden!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 5. do 8. epizode – Kadir je uboden!

By  | 

5: Kadir je uboden i njegova braća i sestre su pored njega moleći ga da ne umre, da ih ne ostavlja.Odmah pozivaju hitnu pomoć. Harika ugleda Suzan sa kim se krenula poljubiti.

Iako joj majka pokušava objasniti da nije tako kao što misli, Harika joj kaze da se ne približava i da su prokleti. Kadira su odmah odveli na operaciju. Kadir se uspije izvući a snagu mu daju njegova braća i sestra.

Sestra mu kaže da nije mogla izdržati bez njega ovo pola sata dok je bio na operaciji. Hariki je tako teško zbog majke. Suzan saznaje da je Harika u policiji.

6: Kadir odlazi kod Akifa i vraća mu novac. Kako bi se opravdao pred ortakom Kenanom, Akif nudi Kadiru mjesto u firmi, no Kadir ponosno odbija njegovu pomoć. Suzan izjeda savjest te odlazi kod Šengul kako bi joj dala pozamašnu svotu za sirotu djecu.
Mudra Šengul skriva dobijeni novac. Emel se razboljeva, te ju odvode u bolnicu. Nakon snažnog pljuska, Kadir postaje još zabrinutiji za malu sestru, te ju odvodi u dom za nezbrinutu djecu.

7: Kadir nema srca ostaviti Emel, te se njih dvoje skupa vraćaju kući. Očajni Kadir dijeli svoju tugu sa Ismetom, nema drugog rješenja nego da prihvati Akifovu ponudu. Ismet govori Sejfiju kako odustaje od njihovog plana, nakon čega uplašeni Sejfi pokušava iznuditi novac od Akifa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tokom obračuna sa Ismetom, Akif pada na gradilištu, te ga Kadir odvodi u bolnicu. Akifovi ljudi prijete Ismetu, te on moli sestru Šengul za pomoć.

8: Kadir pokušava pronaći Ismeta, ali mu Šengul govori kako se on vratio u svoju domovinu.

Ajbike je ljubomorna na svoje rođake, te plačući zahtijeva od majke da i nju upiše na koledž.
Šengul uzima skriveni novac koji je dobila od Suzan i uplaćuje školarinu sinu i kćerku, dok njen muž sprema iznenađenje za svoje nećake.

Ajbike, Ouldžan, Omer i Asije odlaze na veliki koledž i ponovno se susreću sa grupom bogataša koji ih ismijavaju. Nebahat govori Suzan kako misli da ju Akif vara.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *