Siročad - od 1. do 4. epizode - Kadir preuzima brigu o braći i sestri!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 1. do 4. epizode – Kadir preuzima brigu o braći i sestri!

By  | 

1: Gorka vijest čeka četvoro braće i sestara koja se s ljubavlju drže života i svoje porodice: Kadir, Ömer, Asiye i Emel. Četiri prelijepe osobe koje su živjele srećan i miran život s majkom Hatice, ocem Velijem, praznih džepova, ali punih ljubavi, do tog mračnog dana koji im je promijenio život.Dok se ove četiri predivne osobe, koje ne znaju gdje će biti bačeni i nemaju nikoga da se drže jedni za druge, bore da prežive nakon događaja.

Akif Atakul traži načine da se izvuče bez plaćanja cijene onoga što su učinili.
Kadiru teško pada to što mu Šengul govori da nađe posao jer moraju početi plaćati račune i davati novac za struju što Kadira jako pogodi.

Ali kada Šengul kaže Asije da radi za vikend dok Kadir ne nađe posao, kap vode prelije čašu. Orhan govori da prestane pričati tako da će on pronaći izlaz.

2: Nakon sahrane braća i sestre ne znaju kuda bi išli.  Nemaju se za koga držati osim jedno za drugoga i boriti se da prežive nakon svega što se dogodilo.

Kada shvati da ih niko ne želi primiti k sebi, najstariji sin Kadir odlučuje na sebe brigu preuzeti o mlađim sestrama i bratu.Njegova potraga za poslom završi neslavno i djeca su primorana napustiti i svoju kuću i prihvatiti stričevu i strininu pomoć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Za to vrijeme Akif Atakul traži načine kako sakriti tragove svoje umiješanosti, ali to neće ići nimalo lako.

3: Akif daje prijedlog Kadiru koji će promijeniti život djece. Dok se djeca bore za preživljavanje da bi zaradila za život, u novim školama susreću se sa neočekivanim događajima.

Dok su ih borba Ömera i Oğulcana sa Dorukom uvukla u novu nevolju, Kadir ne može ostati ravnodušan prema događajima. Njihov ujak Orhan traži rješenje za Šengülin očaj, uprkos njegovim spletkama.Nebahat počinje sumnjati da je Akif vara.

4: Dok Nebahat donosi odluku koja će djecu dovesti u probleme nakon događaja na njenoj rođendanskoj zabavi, Šengul stoji ispred Nebahata sa adutom koji mora zataškati.

Nevolja s Ömerom i Oğulcanom dovodi i Kadira u nevolju.
Dok Kadir misli da su potpuno bez problema, braća su šokirana neočekivanim događajem.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site