Siročad - od 9. do 12. ep- Nevolje za Kadira i braću ne prestaju!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 9. do 12. epizode – Nevolje za Kadira i braću ne prestaju!

By  | 

9: Doruk i njegov drug se iživljavaju na novim drugarima koje smatraju seljacima, no ostaju šokirani kada ih Melisa pozove na svoju rođendansku zabavu. Suzan otkriva svoje strahove Akifu, no on je tješi i govori kako će umiriti Nebahat.
Akif poklanja Suzaninu minđušu Nebahat, te ona povjeruje u njegovu laž. Susi nastoji pridobiti Kadirovu pažnju, no nailazi na odbijanje kod njega i drugari ju ismijavaju. Asije i Doruk se dogovaraju da skupa rade domaći zadatak.

10: Omeru više ne polazi od ruke trpjeti Dorukovu torturu, te mu on naređuje da mu donese njegov novac. Ouldžan i Omer odlaze kod Mehmeta i posuđuju novac od njega.
Kenan primijećuje kako Nebahat nosi minđuše koje je poklonio svojoj ženi, ali Akif nastoji otkloniti njegove sumnje.
Ajbike slučajno biva svjedokom intimnih trenutaka između Akifa i Suzan, te nakon što domaćini ponize nju i njene rođake, pred svima otkriva da oni imaju ljubavnu aferu.

11: Nevolja u koju Omer i Oğulcan upadaju takođe dovodi Kadira u nevolju. Iako prevari Aybikea da se osveti, uznemiren je šokom koji će doživjeti. Dok Kadir misli da su izašli iz nevolje, braću potrese neočekivani događaj.
Dok Nebahat donosi odluku koja će dovesti djecu u nevolje nakon događaja na rođendanskoj zabavi, Šengül stoji ispred Nebahata sa adutom koji ima kako bi zataškala događaje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


12: Kadir, Ömer, Asiye i Emel našli su mjesto gdje će se smjestiti. Njihova tetka Šengul, dok traži načine da se riješi djece, ne propušta priliku da se okoristi njihovom dramom.
Akif Atakul čini sve da prikrije ono što je izazvao. Put Akifa, koji je savladao uklanjanje svake prepreke na svom putu, ovog puta neočekivano ulazi u veliki ćorsokak.
Dok Kadir traži posao ujutro i navečer da se brine o svojoj braći, Ömer i Oğulcan stvaraju neočekivane probleme. Ovaj će događaj biti početak neprestanog sukoba između bogate i siromašne djece.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *