Šta ako mnogo zavoliš - 8. epizoda!

Turske Serije

Šta ako mnogo zavoliš – 8. epizoda!

By  | 

Onur je uhapšen i odveden u policijsku stanicu. Ateš i Lejla stižu kući i Jakup slaže da je uhapšen zbog tuče i da je on jako dobar momak. Ateš ponudi da pronađe advokata, ali oni odbiju.

Ilgaz bijesna dolazi i napadne Ateša da nije mislio na njih. Njemu je Lejla nešto prolazno i šta će biti kada se rastanu? Berit će zaćutati opet, Ajdos je isto vezan za Lejlu. Ateš je ubjeđuje da neće otići niti on niti Lejla.

Lejla napadne Jakupa da je poslao Onura u zatvor što Jakup i prihvati. Lejla priznaje da odustaje od plana i da se zaljubila u Ateša. Bariš i Merjem pitaju šta će sada i svi odluče ići svojim putem.

Ateš spava sa djecom u kući. Lejla im poželi dobro jutro. Fusun je pritisne da joj dostavi infomacije te Lejla potpisuje u Atešovo ime dokument o slanju djece u inostranstvo i daje joj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Lejla posjećuje Onura, izvinjava mu se i priznaje da se zaljubila. On je razumije.

Ateš vodi Lejlu na razna mjesta i provode romantične trenutke zajedno. Potom se vrate kući i druže se sa djecom. Djeca su spremila hranu i njih dvoje se prave da je ukusno. Na kraju odlučuju da naruče hranu. Međutim, ujutru Berit uhvati alergija te je odvedu u bolnicu. 

Ateš se sjeti da je našao poruku sa nestalom haljinom da čovjek ne može birati porodicu, ali može svoju priču, baš kako mu je Lejla rekla te se baci u istraživanje.

Na kraju, Ateš i Lejla odlaze na večeru gdje je evidentna Atešova promjena. Pita je da li mu laže što Lejla negira. Ateš je ledenog lica zaprosi, a Lejla uplakana pristaje. Ljutnja, povrijeđenost, ravnodušnost, tuga, kajanje, suze i ljubav, sve emocije opisuju ovaj trenutak dok je sreća koja je očekivana izostala. Da li Ateš zna istinu?

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site