Sudbina - 96. i 97. epizoda - KRAJ SERIJE

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina – 96. i 97. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Sudbina – 96. i 97. epizoda – KRAJ SERIJE

96: Sonaj ugleda Kahramana i Elif zagrljene te odluči da im pokvari sreću. Kahraman saznaje da je Edže kidnapovana. Ljut je kao i Elif. SOnaj ih prisluškuje.
Defne ga (Sonaja) zove i govori da je uzela dijete i odlazi, a on je pita da čeka. Jakupova žena krivi Kahramana kako mu je stalo više do bebe koju Elif nosi nego do Edže. Kahraman javlja Jakupu da je Defne otela Edže. Javio je i policija. Sonaj kidnapuje Elif i bježi. Kahraman pronalazi kuću gdje se Defne krije, ali ona uspije pobjeći. Ali doživljala saobraćajnu nesreću.
97: Muzgan i Dželal su nervozni jer je prosidba u toku. Elif i Kahraman su konačno srećni. Šukran je pronašla vjenčani list od Melek i odlazi da to saopšti Jakupu. Selim i Melek su je vjenčali i Šukran to pokaže Jakupu, iako je Jakup rekao da mu je majka prepisala dionice i htio je dati dio Melek.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nazove Melek koja mu kaže da je mora shvatiti jer se vole. Maskut dolazi sa pištoljem i kvari Kahramanu sreću. Policija dolazi i hapsi ga. Melek i Selim su srećni. Kahraman i Elif napuštaju kuću. Kahraman je prepisao sve bratu, a Kijmet je tužna jer odlaze. Oni odlaze srećni sa svojom djecom u Haraj. Edže je postala pijanistkinja, a Ateš treba da diplomira. Toprak vodi Jorukhan Holding i živi sa ženom i djecom kao što su i Kahraman i Elif.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *