Elif je nepokretna, svi misle da je mrtva, a Defne gurne Nazli sa balkona

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina – od 60. do 65. epizode- Elif je nepokretna, svi misle da je mrtva, a Defne gurne Nazli sa balkona!

By  | 

Elif je nepokretna, svi misle da je mrtva, a Defne gurne Nazli sa balkona
60. i 61. epizoda
Elif odluči da se nadje sa svojim polubratom I odlazi iz kuće, a ne govori o tome nikome ništa. Njen automobil se prevrće preko litice nakon što njen brat pogodi vozača.Nakon saobraćajne nesreće, vozač je mrtav, a niko ne može pronaći Elifino telo, pa policija veruje da je mrtva.Kaharman je jedini optimista I veruje da je Elif živa.Defne shvata da je ovo prava prilika da situaciju preokrene u svoju korist.

62. epizoda
Defne koristi Elifinu odsutnost I pruža podršku Kaharmanu. Kahraman pronalazi Ibrahimov broj po Elifinom telefonskom imeniku i shvati da je Ibrahim pokušao ubiti Elif. On shvata da je sve to učinio da bi se osvetio Elif. Međutim, Kahraman odluči ga ne ubije, nego ga samo preda policiji.
63. epizoda
Elif se vraća u život, otvara oči I ne može da veruje šta joj se dogodilo.Nepokretna je I uz nju je Maksut. Kaharman veruje da je njegova žena negde živa I zato donosi odluku da unajmi detektiva.
64. epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Defne koristi situaciju zbog Elifinog nestanka I ne izlazi iz kuće.Takodje, ona nema nameru nikome da ostavi Topraka.Sultan takodje veruje da je Elif mrtva I misli da joj je od kćerke jedino ostao unuk, ali joj Kijmet ne dozvoljava ni da se približi kući.Sultan ne želi da neko naudi njenom unuku ili Nazli, pa donosi odluku da ode u Hataj.
65. epizoda
Maksut želi da odvede Elif u inostranstvo na operaciju kako bi ponovo prohodala.Nazli, nakon što se vrati u Hataj, želi da uzme Topraka, ali joj Defne ne da dete.One dve se oko toga žustro posvadjaju.U toku svadje Defne gura Nazli.Nazli pada sa balkona, udara glavom o kamen I na mestu umire.Svi osim Sultan misle  da je Nazlina smrt nesrećni slučaj.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *