Sudbonosni dom 6. i 7. epizoda!

Sudbonosni dom - Tvoj dom je tvoja sudbina - Doğduğun Ev Kaderindir

Sudbonosni dom 6. i 7. epizoda!

By  | 

Sudbonosni dom 6. i 7. epizoda!
6 epizoda

Zejnep i Mehdi kreću na novi put u svojoj vezi. Od sada su oni odgovorni i za Kibrit. Vest da će novi član doći u porodicu, odjeknuće kao efekat bombe u kući.Biće teško uspostaviti novi red.Službrenik dolazi da proveri dom u kome će će Kibrit živeti, a prizor koji zatekne tom prilikom još više će zakomplikovati situaciju. Zejnep i Mehdi ne znaju da zajedno sa tajnama skrivenim jedno od drugog, hodaju duž tanke niti. Kada se otkriju tajne, ništa više neće biti isto.

7 epizoda

Sakinino odbijanje Bajrama otvara ranu u odnosima sa Zejnep. Ova rana neće tako lako zaceliti. Oružje koje je koristila nekoliko godina protiv svoje kćerke, počinje da gubi efekat.

Zejnep odustaje od svoje budućnosti. Međutim, Mehdijev čin postaje za Zejnep još veća podrška. Neki problemi za koje je Mužgan mislila da je rešila, ponovo se neočekivano pojavljuju. Život Mužgan dovodi u iskušenje.

Kada Zejnep želi da napravi iznenađenje za Mehdija, i sama će se suočiti sa iznenađenjem.

Sve epizode serije Tvoj dom je tvoja sudbina

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site