Sudbonosni dom 8. i 9. epizoda!

Sudbonosni dom - Tvoj dom je tvoja sudbina - Doğduğun Ev Kaderindir

Sudbonosni dom 8. i 9. epizoda!

By  | 

Sudbonosni dom 8. i 9. epizoda!

8 epizoda
Zejnepin svet se promenio nakon Mehdijevog ljubavnog priznanja. Još uvek ne znajući gde da to smesti u svom srcu, počinje da se suočava sa sopstvenim osećanjima. Benal donosi odluku da zbog deteta napusti naselje.
Međutim, to će je skupo koštati. Nermin organizuje proslavu u svojoj novoj kući.

Koliko god se Zejnep i Mehdi trudili da ne primete koliko su različiti, opet će se sučiti s činjenicom da se veoma razlikuju. Zejnep i Mehdi odlaze u vikendicu po hitnom Nermininom pozivu. A vrata koja će se otvoriti, počeće sa razotkrivanjem tajni.

9 epiyoda
Videvši Benal u Nermininoj kući, Mehdi je ostao iznenađen; sateran je u čošak zbog stvari koje krije od Zejnep.Dok Zejnep pokušava da uteši Benal, ona se postepeno približava istini. Začarani krug u kome se nalazi Ekrem polako se sužava. Došlo je vreme da izabere između Nermin i Meltem.

Dok Emine misli da je na putu ka spasenju, ona zapravo ne zna da beži u mrak. Ljubav Zejnep i Mehdija podvrgnuta je bolnim iskušenjima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Tvoj dom je tvoja sudbina

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site