Sulejman velicanstveni 83 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 83 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 83 epizoda

Hatidže saznaje za Ibrahimovu smrt, odlazi kod Sulejmana I govori mu da ga vise ne smatra bratom,zatim kod Hurrem kojoj se zaklinje na krvavu borbu do samog kraja. Mahidevran i Mustafa povodom Bajrama dolaze u Istanbul, a vest o Ibrahimovoj smrti ih slama.Mahidevran, Sahuban, Gulfem i Hatidze nalaze u Dijani način za oslobodjenje od Hurrem. Sulejman imenuje Ajaz-pasu Velikim, a Lutfi drugim Vezirom. Rustem-beg se vraca u Istanbul, kao i Nigar koja je razocarana i tuzna u potrazi za kceri Esmom Nur (Kader). Hurrem shvata da u Sahuban ne sme videti prijateljicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *