Sulejman velicanstveni 95 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 95 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 95 epizoda
Otkriće da je upala u Šah Sultaninu zamku, dodatno razbesni Hurrem. Pokušava uveriti Sulejmana u svoju nedužnost, ali njegova odluka zaprepasti sve, a ponajviše Hurrem.
Princ Mustafa u Manisi, ne čekajući Sulejmanov pristanak, započinje izgradnju pomoćne flote, što, kad za to dozna, razbesni Sulejmana, te mu nalaže da odmah obustavi sve radove. Želeći se osvetiti Šah Sultani, Hurrem se pokušava zbližiti i uticati na Lutfi-pašu. Istovremeno, Šah Sultana nalaže Rustem-paši da ubije Hurrem Sultanu, nudeći mu vrlo primamlji uslugu. Rustem priduzima korak koji zadivljuje Hurrem.

Hurrem, videvši da je  otela pogresan dokument, postaje svesna da je upala u Šah Sultaninu zamku. Sulejman, koji odbija poverovati dokazima, zahteva od Hurrem da se pojavi u Edirne. Iako su svi uvereni da će Hurrem još jednom uspeti uvjeriti Sulejmana u svoju nedužnost,zaprepašceni su Sulejmanovom odlukom.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

U palati počinju pripreme za venčanje Husrev-paše i Hatidže Sultane. Ali, Hatidže i dalje ima samo jedan cilj – nastavlja tražiti Ibrahim-pašin grob. Šah Sultana to doznaje od Nigar i na sve načine pokušava sprečiti sestru da pronađe grob svog pokojnog muža.

Doznavši za gusarske napade u mediteranskoj obali, princ Mustafa stupa u akciju. Mahidevran upozorava sina na opasnost koja mu preti. Rustem-paša, koji ne propušta priliku, sve govori Sulejmanu, koji ne zna ništa o Mustafinim planovima. U nastupu nekontroliranog besa, Sulejman izdaje nalog da preduzmu sve potrebne mere kako bi zaustavili Mustafu.

Hurrem pokušava okrenuti Lutfi-pašu protiv Šah Sultane, govoreći mu da ga Šah Sultana nikada nije volela, jer je bila zaljubljena u Ibrahim-pašu. Lutfi-paša žestoko reaguje na to saznanje. Istovremeno,, Šah Sultana pritiska Rustem-pašu da ubije Hurrem Sultanu, inače će on sam ostati bez glave. Sateran u cosak,, Rustem donosi odluku, koja će promeniti ne samo njegovu sudbinu, nego i sudbinu čitavog Carstva.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site