Sulejman velicanstveni 95 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 95 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 95 epizoda
Otkriće da je upala u Šah Sultaninu zamku, dodatno razbesni Hurrem. Pokušava uveriti Sulejmana u svoju nedužnost, ali njegova odluka zaprepasti sve, a ponajviše Hurrem.
Princ Mustafa u Manisi, ne čekajući Sulejmanov pristanak, započinje izgradnju pomoćne flote, što, kad za to dozna, razbesni Sulejmana, te mu nalaže da odmah obustavi sve radove. Želeći se osvetiti Šah Sultani, Hurrem se pokušava zbližiti i uticati na Lutfi-pašu. Istovremeno, Šah Sultana nalaže Rustem-paši da ubije Hurrem Sultanu, nudeći mu vrlo primamlji uslugu. Rustem priduzima korak koji zadivljuje Hurrem.

Hurrem, videvši da je  otela pogresan dokument, postaje svesna da je upala u Šah Sultaninu zamku. Sulejman, koji odbija poverovati dokazima, zahteva od Hurrem da se pojavi u Edirne. Iako su svi uvereni da će Hurrem još jednom uspeti uvjeriti Sulejmana u svoju nedužnost,zaprepašceni su Sulejmanovom odlukom.

U palati počinju pripreme za venčanje Husrev-paše i Hatidže Sultane. Ali, Hatidže i dalje ima samo jedan cilj – nastavlja tražiti Ibrahim-pašin grob. Šah Sultana to doznaje od Nigar i na sve načine pokušava sprečiti sestru da pronađe grob svog pokojnog muža.

Doznavši za gusarske napade u mediteranskoj obali, princ Mustafa stupa u akciju. Mahidevran upozorava sina na opasnost koja mu preti. Rustem-paša, koji ne propušta priliku, sve govori Sulejmanu, koji ne zna ništa o Mustafinim planovima. U nastupu nekontroliranog besa, Sulejman izdaje nalog da preduzmu sve potrebne mere kako bi zaustavili Mustafu.

Hurrem pokušava okrenuti Lutfi-pašu protiv Šah Sultane, govoreći mu da ga Šah Sultana nikada nije volela, jer je bila zaljubljena u Ibrahim-pašu. Lutfi-paša žestoko reaguje na to saznanje. Istovremeno,, Šah Sultana pritiska Rustem-pašu da ubije Hurrem Sultanu, inače će on sam ostati bez glave. Sateran u cosak,, Rustem donosi odluku, koja će promeniti ne samo njegovu sudbinu, nego i sudbinu čitavog Carstva.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno