Surov Istanbul 13. epizoda!

Surov Istanbul- Zalim İstanbul

Surov Istanbul 13. epizoda!

By  | 

Surov Istanbul 13. epizoda!
Džemre ne prihvata Dženkovu neobičnu ponudu, iako je Dženk upozorava da ne postoji drugi način da pomogne Nedimu.Seher traži objašnjenje od Džeren nakon što vidi kakav odnos ima prema Nedimu. U svađi između majke i ćerke, Agah staje izmedju njih dve. Seher odlučno pita svoju ćerku za nasilje nad Nedimom i zašto Dženkovo ime stalno spominje.

Džemre ne želi da odustane od svoje namere da pomogne Nedimu, ali joj je za to potrebna Dženkova pomoć. Kako novi plan za spasenje Nedima stupa na snagu, oni ne znaju da ih loša iznenađenja čekaju. Svaki njihov korak ometa Šeniz.  Dženk i Džemre sada imaju samo jednu šansu.Da li će je iskoristitit?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site