Surov Istanbul 14. epizoda!

Surov Istanbul- Zalim İstanbul

Surov Istanbul 14. epizoda!

By  | 

Surov Istanbul 14. epizoda!

Brak između Dženka i Džemre odjeknuće kao bomba u vili. Dok je Šeniz zabrinuta zbog postupka svog sina, Seher će pokušati da učini sve da ukloni prsten sa Džemrove ruke.Džemre ne odustaje i odlučna je u tome da želi da spasi Nedima.

Agah nakon što sazna šta je učinio njegov sin, zatvara vrata vile za Dženka i Džemre. Dok se Agah odriče svog sina, Šeniz ne može tako lako predati svog sina Seher i njenim kćerkama. Šeniz će zbog sina stati protiv Agaha, ali za Dženka nema povratka.Nakon što Agah oduzme svu Dženkovu imovinu, Džemre neće tako lako doći do cilja. S jedne strane Seher će se brinutu za Džemre, a s druge kako je i sama bila svedok bliskosti Šeniz i Džeren.

Nedim, koji se brine zbog vesti o braku, neće biti spreman za iznenađenje koje ga čeka. Seher je slomljena nakon gledanja videa iz sefa.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site