Shekhar stavlja sindur Sumi, policija hapsi Adarsha!

Indijske Serije

Swaragini (426. ep.) 11.10.2016. – Shekhar stavlja sindur Sumi, policija hapsi Adarsha!

By  | 

capture-20161011-225540Shekhar stavlja sindur Sumi, policija hapsi Adarsha!

Swara udara Adarshevu ruku i pita ih da se udalje od njih, inače će pucati. Pita kriminalce da spuste pištolje. Upravo tada jedan metak je ispaljen. Inspektor dolazi sa svojim timom. Shekar pita Dadi da da ključeve. No, ona odbija. On ih uzima silom. Dadi je šokirana. Shekhar joj kaže da ona sada ima 2 opcije, da ode u Bikaner i živi sa bau ji, on će joj slati mjesečne prihode, ili da ostane tu kao dobra baka svojim unucima.Dadi veli da će znači on sada da je uči dobrom i lošem, krene ga ošamariti. Shekhar odbrusi da se on sada promijenio i može sam donisiti odluke. Ode do SUmi i da joj ključeve. Sujata se smije dok je Dadi šokirana. Shekhar povede Sumi kući i pozove Dadi. Dadi gleda. Inspektor govori Adarshu da su došli da ga uhapse pot optužbom za pokušaj ubistva sopstvene porodice. Swara oslovi inspektora, on se izvini što su došli kasno. Policija hvala kriminalce. Adarsh govori da je on Adarsh Maheshwari. Parineeta pada pred Durga Prasadova i Annapurima stopala i pita ih da ih ne hapse. Međutim, njih dvoje se povuku. Inspektor hapsi Adarsha i stavi mu lisice. Durga Prasad pita da sačekaju minut. Sujata se moli Bogu i plače Shekhar gleda u Sumi, uzima sindur i obeća joj po zadnji put da je neće ostaviti samu dok je živ. Stavi joj sindur. SUmi je emotivna. Dvije žene dolaze i igraju se sa sindurom sa njom. Shekhar uzme Ayusha u krilo i smije se. SUmi pleše sa udatim ženama. Sujata se moli Bogu, neka sve bude u redu. Durga Prasad pita Adarsha da nazove Laksha. Sumi uvjerava SUjatu da će sve biti u redu. Utara dolazi trčeći tu i informiše ih o Sanskaarovoj i Lakshovoj bitki. Svi istrče u žurbi. Laksh i Sanskaar se tuku i udaraju jedan drugoga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site