Durga Prasad i Gaddodijevi dobijaju Swarin i Lakshev MMS!

Indijske Serije

Swaragini (74. ep.) 11.06.2015. – Durga Prasad i Gaddodijevi dobijaju Swarin i Lakshev MMS!

By  | 

12957395_1016309358416320_1757711617_n

Durga Prasad i Gaddodijevi dobijaju Swarin i Lakshev MMS!
Prevod: Nina. Hvala. 😀
Ragini place i kaze da ne zna nista o kidnaperu i pita zasto su je kidnapovali.Pita da li im je on dao novac.Laksh kaze da su uradili nesto i priseti se Swarinog priznanja.Onda samo kaze nista.Ragini pita da li je pitao da urade nesto lose.Ona place i pita ih da dodju kuci. Durga Prasad pita cuvare da provere prvo kuhinju.Sujata im odvlaci paznju i odvodi Sanskaara iz kuhinje.Adarsh pita kako je Sanskaar promenio odecu.Svi gledaju iznenadjeno.Sanskaar glumi i kaze da mu treba Ragini.Sujata ga odvodi u sobu.Uttara kaze da je mozda promenio odecu da se vidi sa Ragini.Durga Prasad dobije poruku i sokira se. Laksh odvodi Swaru i Ragini kuci.Swara kaze da ce pricati sa Shumi i Shekarom.Laksh kaze da je bio tu na vreme i da ce oni razumeti situaciju.Kaze da je uvek trcao od takvih situacija ali vise nece.Oni ulaze u naselje.Svi ih ogovaraju,videvsi MMS video.Swara pita zasto ih gledaju tako.Ragini kaze da ne zna i ulazi u kucu.Svi su budni.Dadimaa kaze Swari da im je dala dobar poklon za rodjendan.Peva joj pesmu za rodjendan.Swara pita sta se desilo.Shumi joj kaze da udje unutra.Swara pita sta se dogadja.Ragini kaze da je odvela Swaru da se vidi sa Lakshem.Dadimaa kaze Shumi da im je Swara unistila postovanje.Laksh kaze da su zakasnili.Dadimaa ga nazove besramnim,bezkarakternim i losim momkom.Swara pita sta se desilo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site