Tapu i Malvika na čekanju!

Indijske Serije

Tapu i Malvika na čekanju!

By  | 
Tapu i Malvika na čekanju!

Tapu i Malvika na čekanju!

Ako redovno pratite “Odbačenu”, sigurno ste primetili izostanak jednog od najistaknutijih likova, Tapasje, koju tumači glumica Rashami Desai. Glumica već mesec dana ne snima jer se njena priča u seriji još nije razvila.

I ne samo Rashami, već i Rishina Kandhari, koja je ušla u seriju tumečeći lik bivše Ratoreove žene i koja se pojavila u dve epizode, sedi kući.
Naš izvor kaže: “Dok to Rashami ne dotiče, Rishina je ljuta zbog odlaganja. Režiseri pokušavaju da ožive ljubavni trougao i počnu uskoro da snimaju. S druge strane, priča se da Rashami ne posvećuje vreme seriji jer putuje.”
Rishina potvrđuje: “Snimala sam samo jedan dan u januaru i od tada je moja priča na čekanju. Čekam da se razvije. Prihvatila sam ovu ulogu jer ima puno potencijala. Od mene se očekuje da, kao Ratoreova bivša supruga Malvika, unesem dosta zapleta u seriju, što se nažalost nije desilo.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rashami je ostala nedostupna za komentar.

Izvor: http://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/hindi/tv/news-interviews/Rashami-Desai-waiting-for-her-track-to-open-up/articleshow/31048664.cms

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *