Tere Ishq Mein Ghayal - od 18. do 21. epizode!

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – od 18. do 21. epizode!

By  | 

18: Arman je rešen da pronađe nestali dnevnik i pritiska Samira kako bi mu otkrio gde se nalazi. U međuvremenu, Iša i Vir dobiju trag od Viana i sastaju se sa Ahanom u kafiću. Hoće li oni uspeti da pronađu dnevnik Amara Šarme?
19: Nakon njegovog susreta sa Ahanom, Vir brže bolje požuri da preotme dnevnik od svog brata Armana. On primora Išu da popije njegovu krv i preti da će je pretvoriti u natprirodno biće. Hoće li Arman popustiti pod pritiskom i predati dnevnik svog brata?
20: Ahana kidnapuje i Išu i Mehek, i primorava Mehek da otvori misterioznu pećinu kako bi oslobodila par vampira. Ona potom pozove Armana kome ponudi Išu i Mehek u zamenu za Čandrikinu knjigu.
21: Iša i Vir istražuju misteriozni tunel u potrazi za Kavjom. Nešto dalje, Arman ulazi u pećinu kada otkrije da je Iša u opasnosti. Arman i Vir potom bivaju zarobljeni unutar pećine. Kako će ih Iša spasiti?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *