Tere Ishq Mein Ghayal – 7. epizoda

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – 7. epizoda

By  | 

Tere Ishq Mein Ghayal – 7. epizoda
Arman se pojavljuje ispred Vira koji se nameračio na Išu i Mehek. Čim mu spomene Kavju i šta bi sve mogao da joj učini, pa čak i da je izbriše sa lica zemlje, Vir odlazi odatle. Iša odbija Armana koji želi da popričaju nasamo, a zapravo je zbunjena zbog cele situacije u koju je dospela sa njim.
Arman je zabrinut kada se oglasi zvono na njegovim vratima. Pre nego što otvori, zamišlja prošlost i da je stigla neka kočija iz koje izlazi zanosna Kavja. Na vratima je zapravo Iša koja je došla da porazgovaraju. Arman je moli da se sutradan nađu u kafiću gde će joj sve ispričati.
Vir naleti na Saru i primeti ugriz na njenom vratu, pa je ugrize opet.
Arman i Iša se nađu u kafiću. Iša hoće da zna sve o njegovom svetu. Arman joj priča da se on hrani životinjama, a ne ljudima. Otkriva joj da je Čeri bezbedna i moli je da nikom ne kaže istinu koju je saznala o njemu i Viru. Takođe je odvodi na neko staro mesto i priča joj da ga je Kavja opčinila jer je bila izuzetna.
Vir se poseče kako bi dao Sari krv. Sara dođe sebi i postaje zavisna od njegove krvi.
Arman priča Iši da se Kavja poigrala sa njim i Virom. Prikazuju nam sećanje iz prošlosti, kako Kavja očijuka sa oba brata i zove jednog da joj se pridruži na bal. 
Vir i Sara provode vreme zajedno.
Neki čovek po imenu Anand se vratio i njemu je dato posebno oružje od strane majora i inspektorke Maje da ubije vukodlake.
Sara poseti Vihana, sva je fina sa njim ali ga zamalo ugrize kada se zagrle.
Arman pokloni Iši narukvicu koja će je zaštititi od vukodlaka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *