Tere Ishq Mein Ghayal – od 27. do 31. epizode

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – od 27. do 31. epizode

By  | 


Tere Ishq Mein Ghayal – od 27. do 31. epizode
27. epizoda
Nandini se vidi sa Virom i traži od njega da otkrije informacije o članovima tajnog saveta. Međutim, u zamenu za njegovu pomoć, spremna je da podeli informacije o tome gde se Kavja nalazi. Hoće li Vir prihvatiti njenu ponudu?
28. epizoda
Iša je zatečena kada je neki vukodlak oslovi imenom Kavja. Ubrzo nakon tog, dva vukodlaka beže iz pećine i iz osvete napadaju Armana. 
29. epizoda
Nandinini ljudi napadaju Armana i zarobe ga. Shvatajući zapravu ozbiljnost situacije, Iša i Vir kontaktiraju Samira i traže dalju pomoć.
30. epizoda
Iša stiže da spasi Armana i uspeva da ga izvuče iz zaključane komore. Međutim, kada pokušaju da pobegnu, jedan vukodlak ubode Armana.
31. epizoda
Iša je šokirana kada svedoči Armanu u tako divljem stanju. Kasnije, ona dobija poziv od Vihana i zapanjena je saznanjem da je Sarin leš otkriven u šumi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *