Tere Ishq Mein Ghayal – od 67. do 70. epizode

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – od 67. do 70. epizode

By  | 

Tere Ishq Mein Ghayal – od 67. do 70. epizode

67. epizoda
Sikander pretvara nekoliko ljudi u vukodlake i upućuje ih da love Išu. U međuvremenu, Vir obuöva Išu da rukuje mačem i bori se protiv tih vukodlaka. Može li Iša osloboditi svoj suzdržani bes?
68. epizoda
Nakon otkrivanja dnevnik Vikrama Oberoia, Mehek se suočava sa Virom i pravi plan da pobedi Sikandera. Međutim, Vir je zbunjen kada ga Mehek nagovara da komunicira sa Vikramom kako bi izvršio plan. Hoće li obratiti pažnju na njene reči?
69. epizoda
Vir se suočava sa Vikramom Oberoiem i otkriva rešenje da spreči Sikandera da sprovede svoje zle planove. Sikander tada iskoristi crnu magiju da kontroliše Išino telo i primorava je da mu pomogne u dovršavanju rituala. Šta će Iša sada?
70. epizoda
Sikander traži da ga Arman prati do crne planine. Vir podeli sa Mehek i Čeri kako planira da iskoristi Sikanderovo odsustvo da ukrade Paras Paani iz njegove jazbine. Da li će Vir moći da izvrši svoj plan?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *