Hasibe daje Azize jedan dan da kaže Dževdetu da je trudna

Turske Serije

Ti si moja domovina – 43. i 44. epizoda – Hasibe daje Azize jedan dan da kaže Dževdetu da je trudna!

By  | 

Hasibe daje Azize jedan dan da kaže Dževdetu da je trudna

43: Dževdet i kapetan Jakup pokušavaju saznati koje su Čarlsove namjere. Shvataju da su licem u lice sa katastrofom. Čarls kome je naređeno da sve komunikacije sa Mustafom Kemalom budu onemogućene, šalje poruku i Ešref paši koja može da promijeni sudbinu cijele države. Ešref paša je primoran da donese najtežu odluku u životu. Dževdet i Jakup koji su svjesni ponudi, čine potez da nekako uspostave konekciju sa Anatoliom.
Nakon eksplozije, Leon i Hilal se suočavaju kao neprijatelji. Ali sa ovim povećanim neprijateljstvom kriju ljubav jedno prema drugome. Hilal, zarobljena između svoje ljubavi, zemlje i sestre donosi tešku odluku kojoj nema povratka.
44: Dževdet se suočava sa dvije različite situacije – jedna je sa engleskim špijunom Čarlsom, a druga je pokušaj da spasi Hilal i Ali Kemala od poručnika Leona.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sa bombom koja je poslana na aukciju, Ešref paša izjavi da je još živ i da ima namjeru da nastavi borbu, sjedi za istim stolom sa neprijateljima. Što se tiče Dževdeta, ponovo kao u Selaniku, odlučan je da uradi sve da spasi zemlju da ne bude preuzeta.
Hasibe saznaje da je Azize trudna i misli da Dževdet ima pravo da zna to. Daje Azize jedan dan da mu kaže istinu.
Picture source: www.izleyiciplatformu.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *