Ti si moja domovina – 27. i 28. epizoda – Besmrtni Hasan je mrtav, Azize je uhapšena, Mehmet i Hilal su optuženi za eksploziju!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 27. i 28. epizoda – Besmrtni Hasan je mrtav, Azize je uhapšena, Mehmet i Hilal su optuženi za eksploziju!

By  | 

Besmrtni Hasan je mrtav, Azize je uhapšena, Mehmet i Hilal su optuženi za eksploziju!

27: Azize odbije da posluša Tevfika koji od nje traži da se pobrine da Besmrtni Hasan ne progovori o oružju. Veronika saznaje da su se Leon i Ali Kemal potukli zbog Jildiz, u koju je Leon zaljubljen. Hilal saznaje da je Andreas pronađen mrtav, pa prati Mehmeta. Iako Dževdet ima plan kako će izvući Besmrtnog Hasana iz bolnice, više je onih koji će se pobrinuti da Hasan ne progovori. Bolesnik Hasan govori Azize da njen muž nije ono za šta ga ona smatra. Mehmetu je Ešref paša smestio i okrivio ga za eksploziju skladišta. Besmrtni Hasan je mrtav. Azize je uhapšena.

28: Mehmet i Hilal su optuženi za eksploziju. Da Hilal ne bi bila pogubljena, Dževdet mora generalu Vasiliju doneti dokaze da nema nikakve veze sa tim. Azize i Dževdet su očajni zbog svega što se događa, zbog čega mu ona govori da joj je Besmrtni Hasan rekao nešto i da joj se čini da ipak nije izdajica. Dževdet poludi zbog toga. Azize preti Dževdetu da će ga lično ubiti ako ne pomogne Hilal. Leon saopštava Jildiz da je Hilal u velikom problemu ako ne progovori za koga radi. Tevfik je zadovoljan jer je Besmrtni Hasan mrtav. Dževdet više nikome ne veruje i nije siguran ko je naredio da se Besmrtni Hasan ubije, on odluči pronaći oružje i spasiti Hilal. Odlučan je pronaći Efteliju jer je uveren da ona zna puno više nego što govori. Doktor je uznemiren jer Leon u bolnici istražuje smrt Besmrtnog Hasana i traži da telo pregleda vojni doktor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *