Ti si moja domovina – 52. i 53. epizoda – Azize postaje deo jako lukavo pripremljenog plana! Ali Kemal i Leon se sreću licem lice!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 52. i 53. epizoda – Azize postaje deo jako lukavo pripremljenog plana! Ali Kemal i Leon se sreću licem lice!

By  | 

52. epizoda – Azize, koja je saznala istinu u vezi Dževdeta, postaje deo jako lukavo pripremljenog plana!
Vasili nastavlja sa svojim planom – Paradise Lost operacijom – krijući to od Dževdeta. Dževdet je nervozan i pokušava da dozna zašto su se udružili Vasili i Čarls. To je samo mali korak obzirom na masakr u Joruku. Ogromna katastrofa je tik iza druge strane vrata!
Ceo grad se naoružao čuvši za masakr, a optuženi su Kuvva-e (milicijske snage). Dževdet, koji je prilično upućen u ono što se dešava, pokušava ubediti ljude da nije tako. On otpočne sa jako lukavo osmišljenim planom i Azize postaje deo njega. Sada će Azize i Dževdet voditi borbu rame uz rame. Međutim, Tevfik ne shvata da je njegov kraj blizu. Leon sazna da je njegov otac taj koji je naredio masakr.

53. epizoda – Ali Kemal i Leon se sreću licem lice; na Hilal je da ih zaustavi!

Tevfikova maska je napokon skinuta, ali on ne prihvata poraz tako lako i iz ljutite mase uzima Azize kao taoca i beži. Ešref pašin pravi testament ostavi Vasili-ju. To će dokazati da je Dževdet bio špijun sve vreme i to će biti Tevfikova karta za London. Dževdet nema pojma šta je Tevfik uradio, ali postoji nešto što Tevfiku nije nikad palo na pamet.
Vasili, koji pokušava otkriti ko je špijun u grčkoj vojsci, u isto vreme vrši poslednje pripreme za napad. Dževdet zgrabi neočekivanu priliku koja mu se pružila kako bi stupio u kontakt sa obaveštajnom službom u Ankari. On tu priliku mora mudro iskoristiti kako bi sprečio okupaciju Antolije.
Picture source: www.izleyiciplatformu.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *