Toscana 21epizoda,Aurorina kcer je oteta - Turske-Serije.Net

Italijanske serije

Toscana 21epizoda,Aurorina kcer je oteta

By  | 

Aurorina kcer je oteta

21 Epizoda

Elena, Alessandrova krhka sestra, upravo se vratila iz psihijatrijske klinike. Ona je sretna zbog rođenja, ali  jednako je tako izjedaju zavist i ljutnja. Edoardo, Alessandrov brat, žrtva je vlastite opsesivne ljubavi prema Aurori i ne može je gledati kao srecnu majku djeteta koje nije njegovo.

U međuvremenu u mesto stiže novi par: Amedeo Torre, pedijatar koji je pre mnogo godina živeo u Villalbi, i njegova mnogo mlađa žena Veronica. Par je kupio imanje Pietrarossa, veliku kuću u kojoj godinama niko nije živeo i koja unutar svojih zidina, čini se, krije misterioznu tajnu. Otvaranje kuće pobuđuje nevericu i iznenađenje kod mnogih žitelja Villalbe pa i kod Ottavije, Livije, odvetnika Scille. Čini se da svi oni dele s Amedeom tajnu iz prošlosti. I Veronica je izgleda tajanstvena osoba koja nešto krije.

Aurorina i Alessandrova savršena sreća ne traje dugo. Nekoliko dana nakon Evinog rođenja, nakon slavlja s prijateljima Alessandro otkriva da su Aurora i dete nestali. Auroru pronađu u šumi gde je bila celu noć u nesvesti,ali  malenu Evu ne mogu pronaći. Istraga se kreće u više smerova jer se Aurora seća samo delića prethodne noći i ne može shvatiti šta se dogodilo. Isprva, sumnje padnu na Elenu, no ona ima alibi koji potvrđuje novi mladi župnik Villalbe – don Lorenzo. Čak se Aurora sumnjiči, no tada stigne zahtev za otkupninu koji je dokaz da je dete oteto.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site