Toscana 27 i 28 epizoda,Niko ne veruje Aurori - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Italijanske serije

Toscana 27 i 28 epizoda,Niko ne veruje Aurori

By  | 

Toscana 27 i 28 epizoda

27 Epizoda

Aurora Taviani je uverena da Cesare Sommariva laže da nije bio na reci i da stoga nije ništa video one noći kad je Amedeo Torre poginuo u nesreći. Pa ga ode podsetiti u kućicu za kampovanje kako bi mu postavila još neka pitanja. Ovaj put Cesare potvrdi Aurorine sumnje: bio je tamo one noći i video kako neko gura Amedeov auto niz liticu. I tada mu izleti ime počinitelja: Edoardo.
Aurora je skrhana. Odmah nazove Alessandra i kaže mu šta je saznala. Ali Alessandro, koji je na izložbi vina, ne želi ništa čuti o tome. Srdit je što se ona bavi istragom i nije mu jasno zašto Aurora nije s njim. Ali tada se, kao naručena, pojavljuje Veronica. Šarmantna je i zagonetna, a sve kako bi njen plan uspeo: želi Alessandra razdvojiti od Aurore i preoteti joj ga. Kako bi stekla njegovu naklonost, Veronica obeća Alessandru da će mu pomoći da postane predsednik proizvođača vina u Villalbi.

 

28 epizoda

Ubrzo nakon što je priznao Aurori šta zna, Cesare Sommariva nestaje. Niko ga ne može naći. Aurora tada donese drastičnu odluku koja će imati teške posledice; prijavi Edoarda i kaže da je on odgovoran za Cesareov nestanak jer je svedočio Edoardovom zločinu. Iako je to istina, Aurorin čin naiđe na neodobravanje kod svih koji je okružuju – pre svega kod Alessandra koji joj ne želi verovati i ne može shvatiti zašto je tako tvrdoglava. Jedini koji joj veruje je Filippo Sommariva.
Aurorine optužbe ostavljaju trag na Edoardu. Njegova opsesivna ljubav prema njoj preobražava se u želju za osvetom. Spali tetovažu s Aurorinim imenom na prsima. Potom pušta Cesarea na slobodu i prisili ga da ode karabinjerima i poništi izjavu koju je prethodno dao Aurori. Njene optužbe stoga padaju u vodu, a Alessandro se još više na nju ljuti. Čak i kada Aurora dobije tužbu zbog klevete od Edoarda i kada Tavianice rizikuju gubitak Primalucea i vinograda, Alessandro ne staje na njenu stranu i ne pokušava intervenisati kod Monfortea kako bi povukli tužbu. Aurora i Alessandro sve se više udaljavaju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno