Toscana 33 i 34 epizoda,Ottavija je imala stednju - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Italijanske serije

Toscana 33 i 34 epizoda,Ottavija je imala stednju

By  | 

Ottavija je imala stednju

33 Epizoda

Tessa istražuje sama i odlazi Ruggeru. Uverena je da je Ottavijina smrt povezana sa smrtima Viole i Andree. Banka kontaktira sa tri sestre. Baka Ottavia je imala pretinac u kojem su našli 152 miliona lira. Otkriju da je otvorila pretinac 1984.
Tavianice pokušavaju otkriti zašto je njihova baka svaki mesec pohranjivala u pretinac 4 milona i nije potrošila ni novčića. U međuvremenu Elena odlazi Manciniju u vojarnu i donosi mu jelo. Među njima se nešto događa. Marzia otkrije da je novac koji je njihova baka svakoa meseca pohranjivala u pretinac dolazio iz tvtrke za medicinska savetovanja – a vlasnik tvrtke je bio Amedeo! Sada čak i Marzia i Tessa misle da je Amedeo bio njihov otac. Aurora počne istraživati. Želi saznati zašto je Amedeo svakog meseca plaćao njenoj mami i baki. Odluči otići u bolnicu; to je jedina Amedeova poveznica s Villalbom. U bolnici otkriva da je Amedeo dao otkaz nekoliko dana nakon njenog rođenja i da je potom napustio mesto. A nakon što je otišao, počeo je slati novac Evi Taviani.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno