Toscana 9 i 10 epizoda,Angela umire - Turske-Serije.Net

Toscana/Le tre rose di Eva

Toscana 9 i 10 epizoda,Angela umire

By  | 

Toscana 9 i 10 epizoda
9 Epizoda

Alessandro i Aurora ujedinjeni su u nameri da saznaju šta se dogodilo Riccardu, verujući da nije reč o nesreći. Dolaze do zaključka da bi to moglo biti povezano s Angelom Corti. Uz potporu policajca Mancinija, odlaze je potražiti u samostan. Međutim, monsinjor odlučno govori da se Angela nalazi onde.
Laura otkriva Edoardu da čeka njegovo dete, ali on joj govori da to ne menja ništa među njima i da je gotovo. Tessa odlazi živeti s Ruggerom koji više ne želi pomagati njenoj porodici i naređuje Bruni Attaliju da prestane raditi za njih.

Angela Corti pokuša se obesiti u ćeliji u kojoj je zatvorena i odvode je u bolnicu. Edoardo govori Aurori šta se dogodilo te njih dvoje jure u bolnicu. Angela napokon priznaje Aurori da je upoznata s alibijem koji ju je mogao poštedeti zatvorske kazne.

10 Epizoda
Nakon Angeline smrti, Alessandro počinje verovati da bi Aurora mogla biti nevina, ali inspektor Corti pokušava ga razuveriti govoreći da je njegova žena patila od duševne bolesti. Stoga Alessandro sam odlučuje istražiti šta se tačno dogodilo. To se ne sviđa njegovom odvetniku i Ruggeru Camerani. Njima nije u interesu da se slučaj Luce Monfortea ponovo otvara.

U međuvremenu, tokom renoviranja Primaluce, otkriveno je stotinjak boca vrhunskog vina koje je skrio deda. To napokon daje vetar u leđa sestrama i nešto početnog kapitala te više ne moraju ovisiti o ljudima poput Camerane. Usprkos Violinom pokušaju da uništi boce, ovo je mala osveta sestara Taviani. Violin su plan razotkrili Aurora i Edoardo koji su, čini se, sve bliskiji.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site