Toscana 3 i 4 epizoda,Aurora pronalazi pismo Luca Monforte - Turske-Serije.Net

Toscana/Le tre rose di Eva

Toscana 3 i 4 epizoda,Aurora pronalazi pismo Luca Monforte

By  | 

Aurora pronalazi pismo Luca Monforte

3 Epizoda

Aurora slučajno nalazi pismo koje je Luca Monforte napisao njenoj mami Evi. Pismo je napisano nekoliko dana pre njenog nestanka i dovodi u pitanje sve događaje koji su prethodili ubistvu. Aurora govori Alessandru šta je našla, ali njihov susret završava velikom svađom i međusobnim optuživanjem. Očito je da među njima i dalje postoji snažna veza.

Otac Riccardo nalazi Angelu Corti u crkvi. Gladna je i uplašena te mu počinje prepričavati nepovezane delove događaja iz prošlosti. To potvrđuje da je strah onih koji žele da nestane opravdan (među kojima je bivši župnik Leonardo Krauss).

Porodica Taviani napokon je zajedno oko stola. Žele proslaviti otplatu duga banci kad odjednom primete požar u vinogradu koji je podmetnula nepoznata osoba. Aurora pojuri prema požaru u nameri da ga ugasi, ali vatra je zahvati, a Alessandro zbog nje svoj život dovodi u opasnost, i to pred Violinim očima.

4 Epizoda

Vinograd koji pripada porodici i Taviani ozbiljno je oštećen požarom. Ali devojke uspevaju da organizuju prvu berbu zahvaljujući atletski građenom Bruni Attaliju, agronomu kojeg je u pomoć poslao Ruggero Camerana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Alessandro Monforte i otac Riccardo veruju da je Edoardo podmetnuo požar. Ali uprkos tome što je nevin, Edoardo štiti sestru Elenu s kojom je vrlo povezan. Tokom ispovedi otac Riccardo saznaje tajnu Angele Corti o onome što se dogodilo u noći ubistva Luce Monfortea. Za dramatične propoviedi, pred celim selom, svećenik osuđuje sve one koji su cuteli i na taj način poduprli žrtvovanje nevine žene. Premda ne spominje Auroru, svima je jasno na koga misli. Nakon Angeline ispovedi, otac Riccardo sastaje se s monsinjorom Kraussom, koji ga uverava da optužbe te žene nemaju nikakvog smisla.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site