Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 121. epizoda

Indijske Serije

Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 121. epizoda – Porodica saznaje da je Mishri udata za Ajju-a!

By  | 

Collage

Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂 

Sanjana nakratko ode i ostavi biryani da se kuva. Shaina se nekakvim dugačkim štapom odgurne lonac sa peći koje krene da padne, ali ga na vreme uhvate Sanjana i Ajay. Oboje se gledaju par trenutaka, ali ih prekine Sanjanin jauk jer se opekla. Ajay joj vidi da joj je ruka opečena, te je sedne i donosi joj lek/nekakav mast. Pesma ‘Kuch is tarha’ je u pozadini dok Ajay pažljivo maže lek na Sanjaninu opekotinu. Gledaju jedno u drugo sa puno ljubavi, dok ih sa strane ljubomorno posmatra Shaina, i naljuti se.
Shaina se vraća u kuhinju. Ugleda Shreyu koja isprobava njen biryani i upita je: ” Šta si ovo napravila? Tako si glupa. Ovo je skoro spaljeno.”
Na drugoj strani, Sanjana primećuje da je i Ajayeva ruka malo izgorena. Sanjana krene da mu stavi mast, ali Ajay odgovara da je dobro. Sanjana mu govori da bude tih i stavlja mu lek. Sanjana dolazi kod Shaine u kuhinju koja je upravo poklopila poklopac na šerpu da Sanjana ne bi videla njen izgoreni biryani.
Sanjana joj se podsmejava: ” Izgorelo je? Oh, pa rekla sam ti da prava ljubav uvek pobeđuje. Moj muž će mi vratiti pravu ljubav.”
Shaina odgovara da taj njen mali trijumf ne može promeniti istinu da je Ajay njen (Shainin), jer ako je Ajay ne oženi Sanjana će morati nazad u zatvor. Zato, ako Ajay želi da spasi Sanjanu moraće se oženiti njom (Shainom). Na kraju kaže Sanjani da ide i posluži biryani. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *