Turkan 24 epizoda

Turkan

Turkan 24 epizoda

By  | 

capture-20160805-165617Turkan 24 epizoda

Hayder govori Turkan da ako Orhan položi ispit i specijalizira moguće je da se više neće ni vraćati.On joj kaže da je Orhan tražio od njega da joj to ne govori, ali on nije mogao to da skriva kad je video njenu patnju.Ali saznaje od Sevinć da su Turkan i Orhan raskinuli, on traži od Sevinć da mu kaže razlog njihovog raskida.

Turkan se sa porodicom sprema jer treba da preda Fidan Hayderu. Orhan dolazi na Turkania vrata.On dolazi sa Hayderom kako bi sa njim isprosio Fidan.Nakon prosidbe Turkan i Orhan razgovaraju.

Fidan ovog puta dobija u koverti prave rezultate koje joj je Ziya doneo.

Orhan napada Alija kad ga vidi sa Turkan zbog ljubomore. Kasnije, Orhan se izvinjava Aliju.Orhan govori Aliju da je pobedio, da je Turkan njegova.Ali mu kaže da ne veruje Turkan, jer je on ( Orhan ) u njenom srcu i duši.Ali mu priznaje da ga je Turkan ostavila zbog njegove specijalizacije i da bi ga zaštitila. Orhan mu pruža ruku, kaže da možda on ( Ali ) voli više Turkan i da se on ( Orhan ) pored njega oseća tako sićušno.Orhan ga pita da li su sada kvit.Ali kaže da nisu i udara ga pesnicom,kaže mu da su sada kvit.Ali odlazi i kaže Turkan da pruži Orhanu medicinsku pomoć.Orhan joj kaže da ne beži od ljubavi. Turkan mu priznaje da ga voli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *