Turkan 23 epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turkan

Turkan 23 epizoda

By  | 

capture-20160808-180651Turkan 23 epizoda

Turkan plače u svom dvorištu, Turhan izlazi i teši je. One se grle.Fasih počinje da radi kod Ismaila u uredu. Ismail mu kaže da je primetio da je Turhan tužna.Kaže mu da treba da joj nadje neku zanimaciju.Orhan traži od profesora ispit za specijalizaciju.

Orhan govori Turkan da se zaljubio u nju kao lud i da ga je ona bacila na tlo.On joj kaže da je danas prvi put napravio grešku i da je mogao da izgubi pacijenta.Turkan ubedjuje Orhana da niko toga nije vredan.

Hayder donosi Fidan kovertu sa rezultatima nakon terapije lekova.Fidan u koverti nalazi burme.Haydar je pita da se uda za njega.
Orhan pokušava ublažiti svoju bol tako što izbegava Turkan i što se loše ponaša prema njoj onda kada je sretne. On se kući opija.Ali moli Turkan da mu više ne spominje brak dok ne bude sigurna u svoja osećanja.On je moli da mu ne daje lažnu nadu, kaže da je ovog puta našao hrabrosti da je odbije, ali drugi put možda neće moći.

Haydar govori Turkan su on i Fidan odlučili da se venčaju i pita je da li Fidaninu ruku može tražiti od gdje Lejle, jer Fidan nema porodicu. Turkan emotivna pristaje.Turkan saznaje od Haydera da je Orhan otišao iz Istanbula.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno