Ukradena ljubav - 1. i 2. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 1. i 2. epizoda – Alehandro nasleđuje Benhaminovu imovinu!

By  | 

Ukradena ljubav - 1. i 2. epizoda - Alehandro nasleđuje Benhaminovu imovinu!

Ukradena ljubav – 1. i 2. epizoda – Alehandro nasleđuje Benhaminovu imovinu!

1. epizoda

Sebastijan kaže Lauru da se vratio i da želi da objavi datum venčanja sa Monserat. Benhamin je na samrti, priznaje Alehandru da mu je otac. Monserat kaže Hose Luisu da njena mama već zna da ona ne želi da se uda za Sebastijana. Sveštenik ispriča Huventinu da je Alehandro nasledio Benhaminovu imovinu jer je njegov jedini sin. Alehandro je veoma ljut, prizna Mariji da je don Benhamin bio otac i kaže da ne zna kako da rukovodi/kontroliše bes koji oseća. Monserat se iskrade iz kuće da se sastane sa Hose Luisom, stiže na plažu i ugleda muškarca pa ga zagrli, ali se ispostavlja da je to Alehandro.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


2. epizoda

Kada Monserat shvati da Alehandro nije Hose Luis, on joj kaže da ako mu dozvoli, može da bude sa njom dok čovek kog čeka ne dođe, ali ona mu odgovori da nema potrebe jer voli/sviđa joj se da bude sama. Ljudi/plaćenici Bruna Gamboe pretuku Dimitrija zato što nije platio ono što duguje. Gomboa priča telefonom i da naređenje da opet posete Dimitrija i da mu zaprete, ako ne da novac, snosiće posledice. Alehandro traži oca/sveštenika Anselma da mu kaže da je bednik Benhamin iskoristio njegovu majku zato što je bila samo zaposlena, ovaj potvrđuje da je on (Alehandro) vlasnik sve njegove imovine.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *