Ukradena ljubav – 114. i 115. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 114. i 115. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – 114. i 115. epizoda
114:
Pedro uspe da kontaktira Viktora pre nego što pobegne iz Agua Azula i upozorava ga da policija ima naređenja da ih uhapsi i sa nasiljem ako je potrebno, kao i da mu predaju Nadiju živu ili mrtvu. Nakon što Hose Luis postigne dogovor sa policijom da bi mogao da pobegne iz zatvora, konačno stiže na hacijendu i pronalazi Alehandra da bi ga obavestio o planu kojii ima Pedro da ubije Monserat. Izgleda da još neko želi da Monserat umre, i čekajući priliku potraži je ispred kuće i pokuša da je upuca ali zbog jedne greške Grasijela je ta koja je upucana.

115: Refugio bi mogao biti otkriven nakon što je pristao da ostane na Hose Luisovom mestu u zatvoru, jer policajci zahtevaju da ga vide. Dok se Monserat bori za život nakon što ju je Marija upucala, Hose Luis je taj koji se nije odvojio od nje ni na trenutak i ne može a da se ne oseća krivim što je nije zaštitio. Baš kad Alehandro, Viktor i Nadija pokušaju da pobegnu iz Agua Azula da bi izbegli da Pedro ispuni svoje pretnje, Ezekijel dolazi sa čitavom vojskom policije, počinju da pucaju da ne bi pobegli.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site