Vampirski dnevnici 132. i 133. epizoda - Kraj šeste sezone!

Vampirski Dnevnici

Vampirski dnevnici 132. i 133. epizoda – Kraj šeste sezone!

By  | 

capture-20150619-140450

132. epizoda:
Bonnie ima noćne more o Kai-u i Lily. Nakon toga Bonnie,Elena i Jo se pripremaju za vjenčanje. Jo se izbezumi zbog izgubljenih papuča i njenog vjenčanog kordinatora koji je nedostupan u poslijednoj minuti. Caroline se ponudi Jo da joj pomogne kao vjenčani kordinator. U međuvremenu Stefan odovodi Damona njegovoj kući gdje je bio dok je Damon bio zarobljen u zatvorenom svijetu ,da sazna da li on stvarno želi postati čovjek ili ne. Enzo donosi MP3 player Lily da sluša i dok Bonnie dolazi u Lilinu zaključanu ćeliju,Lily stisne Bonnie-ino grlo ,zadajući joj modrice. Lily bježi iz zaključane sobe i nevidljiva sila uhvati Bonnie i Matta za vrat i onesvijesti ih. Stefan se sam vraća kući i priča sa Caroline o komplikovanom odnosu njih dvoje. U ambaru koji je pripremljen za vjenčanje,Eleni prilazi Damon koji joj kaže da je razmišljao i da je odlučio da postane čovjek ,ne zbog nje već zboh njih. I da će uhvatiti svaku malu šansu da bude sa njom. Poljube se. Vjenćanje je u toku i dok Alaric i Jo razmijenjuju zavjete,Jo je napadnuta i ubijena ,Elena se onesvijestila,gosti su napadnuti i nastao je haos. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site