Vampirski dnevnici-136. epizoda! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Vampirski dnevnici-136. epizoda!

By  | 

vd 2
Vampirski dnevnici-136. epizoda!

Damon kreće na putovanje sa Bonnie i Alaricom u potrazi za dokazima koje mogu da iskoriste protiv njegove majke.Trio traži i nalazi poslednjeg heretika,Oscara, koji je prešao iz Lily grupe.Damon traži Oscarevu pomoć u prebacivanju magije iz Boni koja je imala strašne vizije nakon što je dotakla Phoenix kamen ,ali Oscar odbija kada sazna za kamen, udara Alarica i Bonnie i onesvešćuje ih, a Damonu slomi vrat.Trio zatim hvata Oscara i sklapa dogovor sa Lily za Elenin kovčeg.

U medjuvremenu, Caroline,i dalje taoc heretika,saznaje neke informacije o Valerijinoj prošlosti.Prikazan je flešbek iz 1 863 godine gde Valerija upoznaje Stefana po prvi put i prikazuje kako su se zaljubili. U stvari, Valeria je poslata od Lily da pazi na njenog sina, ali su se oni zaljubili.Kada je trudna Valerija planirala da pobegne , Julijan ju je tukao i doveo nazad na brod.Valeria se ubila i to ju je pretvorilo u heretiku jer je umrla sa Lylijinom krvlju u svom sistemu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U isto vreme,Stefan sazna nekoliko neočekivanih detalja o svojoj prošlosti od Lily, kako je prvi upoznao Valerie.Takodje, Alaric se okreće ka Bonnie za pomoć nakon što saznaje da ima Phoenix kamen koji može da mrtve vrati u žive.Lilly oslobadja Caroline.

Tri godine kasnije Tyler je prikazan kako vozi po Nju Yorku kada dobija poziv od Stefana, koji mu kaže da se njegov ožiljak otvorio i da mu je potreban Tyler da bi se domogao Karoline da je upozori jer se ne javlja na njegove pozive.Stefan napušta grad i zapali svoj voljeni automobil.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *