Vampirski dnevnici - 143. epizoda! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 143. epizoda!

By  | 

BeFunky Collage

Tri mjeseca kasnije,Damonov pakao: Usred građanskog rata,Damon prima tužno pismo od Stefana koji ga pita da se vrati. Prema višim redovima,u cilju da ode,on mora da uhapsi uniju/savez simpatizera. Pa on i njegov drug Henry odlaze u misiju ,ali završavaju masakrom domaće porodice. Dok Damon traži podrum,Lily se pojavljuje i on sgvata da je sve lažno. Dalje,Bonnie dovodi nazad Damona koji se budi jedino da shvati da je Stefan,takođe zarobljen u pakao-svijetu i Julian drži njegovo tijelo kao taoca. Požuri da iznervira Juliana koji prži Stefanovo tijelo. Lily se ponovo pojavljuje. Damon brzo shvata da je sve ovo i dalje pakao. On se i dalje kreće između ratnog dana i stvarnog života,u paklu,nemoćan da spasi dezertere.Eventualno,pod Stefanovim uticajem,Damon shvata da zabrljao život izbjegavajući krivicu nakon što je ostavio majku kada je najviše trebao. Konačno,Damon se vraća prvoj viziji pakla koju je imao i nalazi Lily u bolu. Preplavljen emocijama,Damon jeca i govori da mu je mnogo nedostajala i kako je bio ljut na sebe što se nije pozdravio sa njom na način koji zaslužuje ,u zadnje dvije prilke. Preklinje je da mu da posljednju šansu da joj služi i primi njenu ljubav,ali smrt se umiješa. Lily umire na njegovim rukama i Damon je očajan. Ovaj put on je u stvari pobjegao paklu,nesposoban da vjeruje da je izgubio majku ponovo i moli Bonnie da ga pošalje nazad. Dok Stefan pokušava da mu objasni da je sve to bio lažan pakao,on to potpuno ne registruje i ide u veliki napad na Stefana,Caroline,Matta i Bonnie. Kada epizoda završava,Damon je mentalno i emootivno isušen,gleda okolo i shvata da je ovog puta to bilo stvarno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *