Vampirski dnevnici - 150. epizoda - "Išao sam u šumu!"

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 150. epizoda!

By  | 

capture-20160412-174029

Alaricu neko pozvoni i kada otvori on ugleda Valerie sa Raynom. Valerie i Alaric od Rayne saznaju da su sve duše slobodne i da bi Stefan mogao biti bilo gdje i bilo ko. Valerie traži od Alarica neku Stefanovu sliku, a zatim ulazi u Rayninu glavu i vidi neke ne povezane slike između kojih i tetovažu sidra koju Marty ima. Alaric preko vijesti koje su na TV-u sazna da je Stefan ustvari u Martyevom tijelu. Damon se vozi sa Stefanom (to je jedan od vampira iz ”Phoenix”-a, Ambrose se zove. On je bio ubica i prije nego što je postao vampir). Stefan ne može da se sjeti ničega i Damon mu daje dnevnik da bi mu pomogao. Damon odvodi Stefana u jedan bar i ovaj se hrani na konobarici, dok Damon ustaje i pojačava muziku, te nazove Alarica. Alaric mu otkriva da to nije Stefan već neka duša u njegovom tijelu. Valerie govori Damonu da drži Stefanovo tijelo blizu, jer će im trebati. Stefan (u Martyevom tijelu) staje, jer mu nestaje goriva. On nailazi na neku djevojku i pita je za telefon. Ta djevojka na radiju čuje da postoji neki opasni lik koga se treba paziti i bježi odatle. Damon se vozi sa Stefanom (Ambroseom) i ovaj mu govori da ga brat zaista nije volio i pita ga za Memfis. Zatim mu govori da neće napustiti to tijelo, otvara prozor i izlazi iz auta. Damon obavještama Alarica o tome da je izgubio Stefanovo tijelo. Rayna uspjeva da se oslobodi iz Alaricove kuće, slomije Valerie vrat i zatim pobjegne. Damon odlazi na mjesto gdje policija traži Martya i predstavi se kao Matt Donovan. Cura koja je naišla na Martya/Stefana se pojavljuje i govori Damonu gdje ga je vidjela.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site